VILLKOR

Genom att du deltar i tävlingen går du också med på nedanstående:

Du måste vara minst 18 år för att deltaga i Miss Dj Competition. Tävlingen är endast öppen för tjejer och kvinnor. Du får som finalist ej ha ett kontrakt med annat skivbolag och eller produktionsbolag och skall efter tävlingens slut vara tillgänglig för Produktionsbolaget/Miss Dj Competition för att vi ska kunna släppa eventuell musik och produktioner i ditt och Miss Dj Competitions namn.

Du ska också, efter diskussioner med Miss Dj Competition/Produktionsbolaget, vara tillgängling för spelningar och turné i Sverige under 2014. Du skall även vara tillgänglig för diskussioner om att ta ditt namn och turnén vidare utanför Sveriges gränser.

Alla omkostnader för dig som finalist, såsom boende, transporter till och från Stockholm och Finalgalan står Miss Dj Competition / Produktionsbolaget för.

Fast och rörligt mtrl som publiceras på www.missdjcompetition.com samt i våra andra kanaler, ägs av produktionsbolaget och vi har rätt att publicera detta fritt utan påverkan från finalister och eller vinnaren av Miss Dj Competition 2013.

En jury bestående av representanter utsedda av produktionsbolaget, beslutar om finalisterna som tävlar på live finalen i Stockholm den 29/30 November. Juryn kommer att överväga antalet röster och, ännu viktigare, den musikaliska kvaliteten av de tävlandes bidrag, när de fattar sitt beslut. Juryns röst är slutgiltigt och kan inte överklagas.