Miss Dj Competition lyfter fram och ger dig de bästa av Sveriges kvinnliga Dj:s!

"Look for the dream that keeps coming back . It is your destiny."
- Unknown

Resan mot finalen börjar här på webben, där du som Dj laddar upp din mix och deltar i tävlingen och ger dina vänner och fans möjlighet att lyssna, dela och rösta. Röstar gör man på sajten, i egna sociala nätverk och i Miss Dj:s app, som släpps inom kort. Förutom alla fans och vänner som röstar får vi hjälp av en av oss utsedd jury, våra ambassadörer, som lyssnar och bedömmer samtliga bidrag som deltar i tävlingen. Därifrån bestäms sedan vilka som går vidare till nästa steg, att bli en av fem finalister som tävlar mot varandra, live, på den stora finalgalan som hålls i Stockholm den 15:e december. Mer om finalgalan hittar du längre ner.

Finalgalan i December som hålls i Stockholm är öppen för allmänheten och du som finalist uppträder och tävlar inför en livepublik på plats. Värd för galan är Sanna Bråding och på plats finns även, förutom de fantastiska finalisterna, juryn samt en spännande artist. Finalen sänds även live via www.missdjcompetition.com och på Facebook. När samtliga finalister uppträtt och delat med sig av sin musik, väljs en vinnare som får titeln Miss Dj 2013. Förutom den ärofyllda titeln föräras du givetvis med riktigt fina priser!

Tävlingen online pågår 1 oktober till och med den 30 november. Den 3 december presenteras de fem finalisterna som kommer att få tävla om titeln Miss Dj 2013, på Finalgalan i Stockholm den 15:e december.

Hur fungerar det?

Logga in med ditt Facebook-konto. När du gjort det kan du nu ladda upp ditt bidrag, din mix genom att infoga din Soundcloud-länk. Här fyller du också på med ditt Dj-namn och berättar lite om dig själv. Vill du, kan du också ladda upp en kort video där du berättar ännu mer om dig själv. När du är klar trycker du på skicka. Du är nu med i tävlingen! Nu kan du börja sprida och dela din mix via Facebook, Twitter, Google Plus och på många andra sätt. Sharing is caring. Sprid nu till bidrag till dina fans och vänner, allt för att få uppmärksamhet och för att komma ett steg närmare finalen!

Din egen sida kan du alltid gå in och redigera om du vill ändra text, bild eller ladda upp ett nytt bidrag och en ny video om du ångrat dig. Läs mer om villkoren för att deltaga i tävlingen

Röstning & Delning

Alla som äger ett Facebook konto kan rösta, sprida och dela ditt bidrag och de bidrag man tycker om. Man kan rösta en gång på sin favorit, men gillar man fler bidrag kan man rösta även på dem. Flest röster vid tävlingens slut i kombination med spridning och antal "gillande" plus juryns bedömning, kan ge dig en plats i finalen. Du som röstar har också chansen att under resans gång kamma hem fina vinster!

Finalen & Finalgalan

Finalgalan hålls på Münchenbryggeriet i Stockholm den 15 december. 5 finalister uppträder och tävlar inför en livepublik på plats. Värd för galan är Sanna Bråding, och på plats finns det en publik på 700 personer, artistuppträdanden, juryn och så klart, de fem finalisterna. Finalen sänds även live på www.missdjcompetition.com När samtliga finalister uppträtt och delat med sig av sin musik, väljs en vinnare som får titeln Miss Dj 2013. Vinnaren föräras givetvis med riktigt fina priser, värda tiotusentals kronor, vinner man också professionellt management och mentorskap från produktionsbolaget. Finalen är öppen för allmänheten och biljetter säljs via Ticnet.

Blir du en av de fem finalisterna får du också komma till Stockholm en vecka innan finalen och deltaga i en workshop med Abelton och föräras också med andra vinster. Miss Dj Competition och produktionsbolaget står för resekostnader, hotell och andra omkostnader kring den aktuella dagen. Du som finalist kommer också att under de här dagarna bli intervjuvad, stylad och fotograferad och framlyft tillsammans med övriga finalister i press och givetvis på www.missdjcompetition.com

Du som vinner Miss DJ 2013

Vinnaren av Miss Dj 2013 föräras med riktigt fina priser. Förutom äran och en unik trofé designad av elever från Konstfack, vinner man manegement från produktionsbolaget, härliga prylar från våra samarbetspartners Logitech UE och got2b. Du får en härlig vistelse på Yasuragi för två personer. Som vinnare kommer du också att få släppa din egen producerade musik i samarbete med produktionsbolaget. Du kommer både som finalist och vinnare av tävlingen, ha chans att turnera med din musik i Sverige med start vintern 2013. För att ta dig till finalen och ha chans att vinna Miss Dj Competition 2013 måste du också ta del och godkänna villkoren.


Bli en del av Miss Dj 2013 och följ med oss på vår fantastiska resa!