Miss Dj 2013Ett år går fort! Det är nu dags för Miss Dj Competition 2013. Miss Dj 2012 blev en framgång, inte minst på webben där vi hade helt otroligt högt deltagande vad gäller röstningar och delningar. Och vilka otroligt duktiga deltagare vi hade i finalen i december! Grymt!  Vi måste ta tillvara på detta intresset så klart. Vi kör vidare nu 2013 och vi vill göra det tillsammans med dig!

Det har också varit en grymt år för förra årets vinnare , Sanna Nevalainen som jobbar under namnet Dj Sain D’esprit! Till hösten släpper hon i samarbete med gänget bakom Miss Dj, sitt första egna spår. Vill du följa Sanna och hennes fortsatta resa gör du det på: www.saindesprit.se

Tävlingen drar igång på allvar den 13:e september. Från och med den dagen kan du som vill deltaga ladda upp ditt bidrag, skapa din profil och fylla den med information om dig själv. Sedan är det fritt fram att lyssna, rösta och dela med dig till dina vänner. Självklart kan man också börja rösta redan då!

Finalen hålls sedan i Stockholm lördagen den 30 november. Mer information kommer senare. Medan du väntar på den 13:e september, som är en fredag:-) kan du börja jobba på ditt bidrag.

Välkommen till Miss Dj Competition 2013!


   

Kommentera