Vinn resa och fina prylar på din biljett!Som vi tidigare sagt, det kommer överraskningar hela tiden. Här är ännu en!

Köper du din biljett via Ticnet är du automatiskt med i utlottningen av en resa till Ibiza för två personer och totalt 3 stycken Boomboxes från Logitech/UE. Att vi valt Ibiza som en av vinsterna är inte så konstigt. Ibiza räknar vi med är världens främsta place to bee när det kommer till dansmusik. Där hittar vi legendariska klubbar som Pacha, Space och Amnisia. Okända för en del,men väl förankrade hos andra. 

Det enda du behöver bry dig om är att boka din biljett via Ticnet, sedan sköter allt sig själv. Vi kommer att dra de här fyra vinnarna baserat på biljettnummer. Märk väl att endast biljetter köpta via Ticnet gäller som deltagande i ovanstående. Biljettköp vid dörren räknas ej som giltig biljett i utlottningen.

Vinnarna presenteras på plats på den stora finalgalan den 15:E december.

Du vet väl att när du också köper din biljett till Finalgalan stöttar du även Project Playground? Jodå. En del av biljettpengen går till just den organisationen som vi arbetar med.

Läs mer om finalgalan. Läs mer om Project Playground.

För Guds skull! Boka din biljett nu, innan de tar slut.

Välkommen till Sveriges största Dj-tävling för tjejer och till Finalgalan den 15:e december!

//The Miss Dj Competiton Team.

 

 


   

Kommentera