Vi presenterar vårt Wild card till finalen!Nu är det dags! Vi presenterar stolt vårt Wildcard till finalen på lördag…….Dj Anneli! Nu blir det totalt sex coola och duktiga tjejer som tävlar om titeln och en uppsjö av fina priser på den stora finalgalan nu på lördag den 15:e december!

Mer om Anneli hittar du HÄR. 

Vi önskar Anneli och alla andra lycka till och ser verkligen fram emot lördag. Nu är det också slutspurt i biljettbokningen och det har rört på sig ordentligt idag. Du har väl köpt din biljett? Inte? GÖR´T! Boka din biljett här! 

Den stora finalgalan hålls på Magasinet, Münchenbryggeriet i Stockholm, nu på lördag den 15:e december. Sex tjejer battlar om att bli Miss Dj 2012! Det blir en grym fest! Dörrarna öppnas kl 20.00 och slår igen kl 01.00. Däremellan tävlar tjejerna, Alex Saidac uppträder och allt under ledning av vår fantastiska värd Sanna Bråding. Läs mer om finalen…

Biljetten kostar endast 195 kr plus serviceavgift. En del av biljettpengen går till Project Playground, som ligger oss varmt om hjärtat. Dessutom har du chans att vinna en resa till Ibiza och fina prylar från Logitech/UE på ditt biljettnummer.

Så, sätt på dig feststassen och kom och hjälp oss kora Miss Dj 2012 i sveriges största dj-tävling för tjejer!

Nu kör vi!

//The Miss Dj Competition Team

 

 


   

Kommentera