Vi presenterar stolt våra finalister!Under resans gång, med slutspurt i helgen och under hela måndagen har det lyssnats, pratats, vridigt och vänts på alla deltagare och bidrag. Det har skickats länkar till London och till Norge till våra jurymedlemmar där. Det har diskuteras via länk och det har blötts och stötts.  Det har varit otroligt svårt, men vi har vägt in alla faktorer för att komma fram till vilka fem dj:s som går till final den 15 december.

Vilka fantastiska deltagare vi har! Helt otroligt!

Miss Dj Competition Team i samarbete med Logitech/UE, got2b,  alla som röstat och delat bidragen och juryn presenterar stolt de fem finalisterna i Miss Dj Competition Sverige 2012:

 Ett stort Grattis till er. Resan har gått fort, men den är inte över ännu. Nu gäller det! Vem blir Miss Dj 2012 när det avgörs under finalen den 15 december i Stockholm? Du kan vara med! Finalgalan är öppen för allmänheten och finns det några biljetter kvar så för guds skull boka dem! Det kommer bli en fet kväll! Mer information om finalisterna hittar du HÄR.

Finalen går av stapeln den 15 december i Magasinet , Munchenbryggeriet i Stockholm. På plats finns våra fem finalister, 700 gäster och coola Alex Sadiac. Allt under ledning av Sanna Bråding som guidar oss igenom kvällen som bara hon kan.

Du vet väl att du som köpt biljett via Ticnet har chans att vinna fina priser under själva finalgalan. Det är rätt fina prylar och upplevelser som står på spel, utöver själva upplevelsen att se gräddan av Dj-Sverige göra upp om titeln. Mer information om finalen och hur du bokar din biljett hittar du HÄR!

Sätt på dig galaklänningen, pumpsen, din finaste kavaj eller kom som du är, för det viktigaste är att DU kommer!  Vi räknar ner till FINALEN AV MISS DJ COMPETITION 2012 och du är bjuden!

// The Miss Dj Competition Team


   

Kommentera