Sista presenten och tack för att ni röstat!I dag är det den 1:a december. Vilket innebär att det nu inte längre går att ladda upp nya bidrag eller rösta. Tack alla ni som röstat säger vi ännu en gång! Utan er, och så klart alla deltagare, hade det inte gått att genomföra den här tävlingen. Thank you!

Ni som hängt med vet att vi gjort nedslag bland er som röstat och givit er lite presenter som tack. I dag delar vi ut den sista presenten här på sajten och vi säger GRATTIS till Karolina Lisslö i Stockholm som blir förärad med ett par superfina hörlurar från Logitech/Ue. Lurarna är värda 995 kr och skickas hem till Karolina inom kort.

Nu är det raka vägen till finalen som gäller. På måndag kväll presenterar vi de fem finalisterna som tar sig till den stora livefinalen på Magasinet i Stockholm.

Hoppas du hänger med oss till och också kommer till finalen! Mer om finalen hittar du HÄR. Och har du inte bokat din biljett, gör det! Det har tagit ganska ordentlig fart och platserna är begränsade. Biljetterna sälj löjligt billigt via Tincet. Köper du en biljett stödjer du också Project Playground som får en del av intäkterna.

Ta med mormor, en kompis, din kille eller kusin! Ta med alla! Boka till HÄR.  

 

// The Miss Dj Competition Team

 

 


   

Kommentera