Finalisterna är i sta´n!I torsdags landade samtliga finalister i Stockholm och checkade in på urfina hotell Scandic Anglais. Finalisterna är peppade, förväntansfulla och har siktet på finalen och att vinna tävlingen så klart!

På torsdagskvällen samlades alla för en workshop tillsammans med Abelton under ledning av Nihad, ett välkänt namn i musik och dj-svängen! Abelton Live är ett program i vilket man producerar sin egen musik. vilket många av våra finalister gör.

Koncentrerade tjejer…

Från Vänster: Abeltons Nihad, Dj Bilge, Dj Sain D ésprit, Dj Rojin, Dj Lina och Dj Paula. Saknas på bilden vårt wildcard Dj Anneli.

Fredagen kommer vara lugnt för finalisterna . Tid för att ladda batterierna och samla kraft inför lördagens stora final! Full fart, snart är det final i Sveriges största dj-tävling för tjejer, Miss Dj Competition.

Du kommer väl på galan? Klart du gör. Skaffa din biljett HÄR. Det blir en fet fest, och mer om finalen hitter du HÄR. 

/The Miss Dj Competition Team


   

Kommentera