Ännu en vinnare bland er som röstat och de finns fortfarande chans!Nu är det endast några timmar kvar tills vi stänger möjligheten att deltaga i tävlingen. Likaså röstningen. Kl 23.59 i natt stänger vi butiken för i år. Har du funderat på att deltaga men inte skapat din profil och laddat upp ditt bidrag gör det NU! Det finns fortfarande chans! Ni vet väl att vinnaren av Miss Dj Competition får en uppsjö av fina priser. Ett av dem, vilket vi själva tycker är helt  fantastiskt, är att som vinnare av Miss Dj 2012, blir man lanserad med och genom Universal Music, ett av världens största skivbolag som har många kända namn i sitt stall.   Ladda upp ditt bidrag HÄR. 

Vi plockar ju också då och då ut en av alla er som röstat och ger er lite presenter. I dag är det dags igen.

Vi säger GRATTIS till Anders Åkesson i Stockholm som vinner ett fantastiskt kit från vår partner got2b. Vi skickar hem produkterna till Anders inom kort.

Har du röstat? Inte? Kolla in alla bidrag HÄR, rösta på en eller flera av dina favoriter, sprid och dela bland dina vänner. Alla ska med var det någon som sa. Och visst är det så!  Vi har en finfin pryl från vår andra partner, Logiteh/Ue, kvar att ge bort till någon av er som röstar och det kommer vi göra i morgon!

Full fart framåt! Lyssna, dela, rösta och häng med oss ända fram till finalen den 15:e december. Finalen blir fantastisk. Du , finalisterna, Alex Sadiac, 700 gäster kommer. Allt under ledning av Sanna Bråding. Har du inte bokat din biljett för det för guds skull NU! Biljettpriset är löjligt billigt och det blir en fantastisk fest. Boka din biljett här! 

En spännande helg har vi framför oss och på måndag kväll presenterar vi de fem som går till final! Häng med!

//The  Miss Dj Competition Team


   

Kommentera