Resan fortsätter..Miss Dj Competition fortsätter… Vem blir Sveriges bästa kvinnliga dj? Vem tar hem hela kalaset? Vart kommer finalen gå av stapeln? Vad vinner man? När kan man börja deltaga? Vem kommer att leda finalgalan?

Vi är på gång, vi ska bara fila på lite mer detaljer och det kommer det vara värt väntan.

Miss Dj Competition Säsong 2, börjar snart.

 


   

Posted in Allmänt | Tagged , , , , , | Leave a comment

Miss Dj 2013Ett år går fort! Det är nu dags för Miss Dj Competition 2013. Miss Dj 2012 blev en framgång, inte minst på webben där vi hade helt otroligt högt deltagande vad gäller röstningar och delningar. Och vilka otroligt duktiga deltagare vi hade i finalen i december! Grymt!  Vi måste ta tillvara på detta intresset så klart. Vi kör vidare nu 2013 och vi vill göra det tillsammans med dig!

Det har också varit en grymt år för förra årets vinnare , Sanna Nevalainen som jobbar under namnet Dj Sain D’esprit! Till hösten släpper hon i samarbete med gänget bakom Miss Dj, sitt första egna spår. Vill du följa Sanna och hennes fortsatta resa gör du det på: www.saindesprit.se

Tävlingen drar igång på allvar den 13:e september. Från och med den dagen kan du som vill deltaga ladda upp ditt bidrag, skapa din profil och fylla den med information om dig själv. Sedan är det fritt fram att lyssna, rösta och dela med dig till dina vänner. Självklart kan man också börja rösta redan då!

Finalen hålls sedan i Stockholm lördagen den 30 november. Mer information kommer senare. Medan du väntar på den 13:e september, som är en fredag:-) kan du börja jobba på ditt bidrag.

Välkommen till Miss Dj Competition 2013!


   

Posted in Allmänt | Leave a comment

Vilken final och grattis till Sanna!I lördags kom vi i mål. Efter drygt tre månader och efter ha dammsugit hela Sverige efter landets bästa dj:s, i det här fallet bland tjejerna korade vi vår vinnare. Sanna Nevalainen som jobbar under namnet Dj Sain D’esprit! Grattis! Vi kommer se mer av Sanna inom kort, mycket mer! Nu börjar en resa mot ett egen karriär, både i Sverige och förhoppningsvis over there i det stora landet i väst.

Talangfulla vinnaren, Sanna Nevalainen, Dj Sain D’esprit, med den vackra trofén.

Finalen leddes av som vanligt proffsiga och störtsköna Sanna Bråding och stämningen var på topp! Det var svårt för juryn att utse en definitiv vinnare bland alla sköna och talangfulla finalister, men de enades till slut och var överens om att Sanna var väl värd att vinna.

Vi säger grattis till Sanna och inom kort kommer du få se mer bilder och rörligt mtrl från finalen! För dig som vill veta mer om Sanna gå till hennes officiella FB.

Citty Cash värmde upp publiken

Sanna Bråding ledde med bravur och trygg hand finalen

Sanna Bråding och kvällens gästartist Alex Saidac

Tävlingens exekutiva producent Mark Schellhas, Miss Dj 2012 Sanna Nevalainen och Tomas Gson

Cimon Lundberg, Colin.se och Richard Lindh Taste Pr

Samtliga finalister

Vinnaren Sanna Nevalainen med den för tävlingen specialtillverkade statyetten

Nu fortsätter resan!

//The Miss Dj Competition Team


   

Posted in Allmänt, Finalen | Tagged , , , , , | Leave a comment